en-GBhr-HRit-IT
Language
Search
× Search


O nama


Puni naziv tvrtke: IN CAPITA d.o.o.
Mbs: 060173374, Trgovački sud u Splitu OIB: 11261512176


SJEDIŠTE:
Adresa: 114.Brigade 8, 21000 Split
Telefon: 021/352-402, 021/352-531
Fax: 021/352/482
Mail: info@incapita.hr

AGENCIJA: 
Adresa: Gat Sv.Duje bb, 21000 Split
Telefon: 021/352-533, 021/338-336, 021/338-311
Fax: 021/352-482
Mobitel: 091/3352-046
Mail: booking@incapita.hr

 

  • Uvjeti plaćanja
  • Opći uvjeti poslovanja
O PROIZVODIMA I USLUGAMA
Naziv usluge: Prodaja međunarodnih brodskih karata i tereta na relaciji Split-Ancona-Split
Maloprodajna cijena - cjenik u prilogu: http://www.blueline-ferries.com/ponude/prikazi-8.

UVJETI PRODAJE
Molimo Vas pročitajte uvjete korištenja prije rezervacije ponuđenih brodskih karata. Vaša je obveza osigurati razumijevanje naših uvjeta korištenja za online rezervacije brodskih karata prije označavanja odgovarajućeg polja za potvrdu čitanja i razumijevanja uvjeta http://www.blueline-ferries.com/rezervacije/prikazi-50-opci-uvjeti-putovanja.


Sredstva plaćanja:

1.    Gotovina za tuzemna plaćanja , opća uplatnica, e-banking

2.    Bankovna doznaka iz inozemstva

3.    Kreditna kartica - American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners.

 

Modeli plaćanja:
Trajektne karte se mogu kupiti putem Interneta i platiti kreditnim karticama, Paypalom  ili u našim agencijama. Više na...

Pravila o otkazu: 
Odustajanje od putovanja ili djelomični otkaz prijevoznih usluga obavezno trebaju biti prijavljeni prije putovanja. Neiskorišteni povratni dio karte ne može se refundirati, ali je moguće promijeniti datum putovanja.
Kod povrata novca za kupljenu putnu kartu, uplaćeni iznos umanjuje se za slijedeće odbitke:

  • 20% do 48 sati prije putovanja
  • 50% od 48 do 4 sata prije putovanja
  • 100% unutar 4 sata prije putovanja

Putnik gubi pravo na naknadu ili daljnje korištenje putne karte ukoliko se ne pojavi na registraciji putnika, te se ta karta tretira kao NO SHOW.

 
Dokumenti za putovanje: 
Osobna iskaznica, Putovnica, Viza – ovisno o državljanstvu.

Informacije o plaćanju:
Plaćanje putem kreditnih kartica izvršava su putem Wspay usluge, tvrtke Webstudio d.o.o. iz Zagreba.
Wspay servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

In Capita Vam omogućuje plaćanje usluga pomoću kreditnih kartica:
      
            

American Express

 

MasterCard: MasterCard® SecureCode™ 


MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. 
Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na 
www.mastercardsecurecode.com.

Visa: Verified by Visa


Visa: Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. 
Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice. Osim toga, Verified by Visa je brz postupak, potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku.
Nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna. 
Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu.
Kliknite na 
www.visaeu.com za daljnje informacije. 

INFORMACIJE O KONTROLNOM BROJU:
Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe. Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama. Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati. Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice. Prilikom plaćanja MasterCard, Maestro ili Visa karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju. Ako na Maestro kartici nije otisnut kontrolni broj, njegov upis nije obvezan.

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA i ZAŠTITA INFORMACIJA
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i Wspay servisa, te obratno. Wspay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Webstudio Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.
Zaštitu informacija i jamče SSL sigurnosni certifikati,  tvrtke 
RapidSSL.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podatci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje 

2. O PROIZVODIMA I USLUGAMA
Naziv usluge: Prodaja međunarodnih brodskih karata i tereta na relaciji Split-Ancona-Split
Maloprodajna cijena: Cjenik u prilogu.


3. UVJETI PRODAJE
Molimo Vas pročitajte uvjete korištenja prije rezervacije ponuđenih brodskih karata. Vaša je obveza osigurati razumijevanje naših uvjeta korištenja za online rezervacije brodskih karata prije označavanja odgovarajućeg polja za potvrdu čitanja i razumijevanja uvjeta.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA / PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

Razumijemo da pružanje Vaših osobnih podatka zahtjeva veliko povjerenje sa Vaše strane. Tvrtka In capita d.o.o. Vaše povjerenje shvaća jako ozbiljno. Jedan od naših glavnih prioriteta je opravdanje Vašeg povjerenja. S Vašim podatcima ćemo postupati sa sigurnošću i povjerljivošću pri svakom korištenju naše web stranice ili jedne od naših usluga!

In capita d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja i to na način da Vaše osobne podatke tražimo jedino u slučaju potvrde rezervacije, kako bismo rezervaciju mogli evidentirati na Vaše ime, te Vam poslati sve potrebne dokumente. Vaši osobni podaci biti će proslijeđeni jedino pružatelju usluge koju ste rezervirali preko naših stranica.

In capita d.o.o.  sakuplja i čuva imena, adrese i druge osobne podatke korisnika / klijenata koji su koristili ovu web stranicu samo kad se oni sami registriraju na web stranici.
Takvo prikupljanje podataka rezultira time da će ubuduće predmeti korisnika/klijenta biti procesirani puno brže, mogućnošću korištenja dodatnih funkcionalnosti, posebnim ponudama i različitim mogućnostima popusta. Ovim putem Vas želimo obavijestiti da će Vaši podaci biti korišteni kako bismo Vas povremeno izvijestili o promjenama, pogodnostima i posebnim ponudama na stranici 
www.incapita.hr. Ukoliko ne želite primati nikakve obavijesti molimo Vas da nas o tome obavijestite.

Informacija koju je korisnik/klijent upisao o kreditnoj kartici tijekom postupka plaćanja na payment gatewayu koristi se isključivo za provjeru valjanosti kartice i proces plaćanja prema In capita d.o.o. Nakon izvršenog plaćanja i autorizacije transakcije korisniku se dostavlja potvrda sa platnim pojedinostima putem e-pošte.
Sve informacije čuvaju se u osiguranom području. In capita d.o.o. ne skladišti i ne proslijeđuje podatke sa kreditne kartice klijenata.
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Webteh Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Zaštitu informacija i jamče SSL sigurnosni certifikati, tvrtke GeoTrust, Equifax Secure Global eBusiness CA-1, Equifax Secure Inc.

In capita d.o.o. može dati podatke korisnika/klijenta trećoj osobi jedino uz odobrenje korisnika/klijenta, u cilju ispravne obrade prometa i plaćanja te optimiziranja usluge ili u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. 
In capita d.o.o. zadržava pravo zahtijevati dostavu podataka korisnika/klijenta u pisanom obliku te dostavu originalne dokumentacije putem poštanske dostave.

Kada se koristi obrazac za prihvat ponude /sklapanje ugovora/rezervacije, IP-broj korisnika prijavljen je radi sprječavanja zlouporabe odnosno krađe sa kreditne kartice.
Ako korisnik nastavi sa upotrebom ove web stranice tada prihvaća politiku zaštite privatnosti In capite d.o.o.

OSOBNO I NEKOMERCIJALNO KORIŠTENJE
Ovu web stranicu korisnik je ovlašten koristiti samo osobno i nekomercijalno. Zabranjeno je mijenjati, kopirati, dijeliti, prenositi, prikazivati, iznositi, reproducirati, objavljivati, dorađivati ili prodavati bilo koju informaciju, softver, proizvode, ili usluge koje se dobiju iz ove web stranice, uključujući sve HTML veze, Active X kontrole i druge kodove programa.

 AUTORSKO PRAVO I ZAŠTITNI ZNAK
Logotipovi dobavljača, slike, audio i video materijal, redovi vožnje, cjenici i sl., informacije i uvjeti prikazani na ovoj web stranici vlasništvo su ponuđača.
Proizvodi i nazivi tvrtki koji se spominju na ovoj web stranici mogući su zaštitni znakovi odgovarajućih vlasnika. Informacije na ovim web stranicama su zaštićene autorskim pravom. Korisniku ove web stranice nije dozvoljeno distribuirati, prodavati, kopirati ili mijenjati bilo koju dostupnu informaciju na bilo koji način, bez pisanog odobrenja vlasnika autorskog prava informacije.
In capita d.o.o. zadržava pravo uskratiti pristup informaciji ili ukloniti informaciju sa web stranice u slučaju kršenja prava trećih strana.

OBVEZE / ODGOVORNOSTI IN CAPITA d.o.o.
Informacije, softver, proizvodi, i usluge objavljene na ovim web stranicama mogu sadržavati neispravnosti ili tipografske greške. Izmjene i popravci se rade čim se pogreška uoči.

In capita d.o.o.:

·         može napraviti poboljšanja i / ili izmjene u ovoj web stranici bilo kada

·         ne daje jamstvo za: točnost dostavljene informacije, softver, ponude proizvoda/usluga, prikladnosti za određene svrhe, autorsko pravo, uključujući i bilo koja druga nenavedena jamstva

·         nije ovlašteno predstavljati prikladnost informacija, softvera, proizvoda/usluga sadržanih na ovim web stranicama za bilo koju svrhu

·         koristiti će razumnu pozornost i svoju stručnost sa svrhom pomoći u kvalitetnom izvršenju usluga sadržanih na ovim web stranicama neće biti odgovorna za bilo koju nastalu štetu ili virus koji može zaraziti računalnu opremu ili drugo vlasništvo korisnika ove web stranice zbog pristupa ili korištenja web stranice ili skidanja (download-anja) bilo kojih materijala, podataka, teksta, slika, video ili audio snimki sa ove web stranice

·         u nijednom slučaju nije odgovorno za bilo koji direktan, indirektan, nenamjeran, kazneni ili proizlazeći oblik štete nastao korištenjem ove web stranice ili prouzročen kašnjenjem ili nesposobnošću za upotrebom ove web stranice, ili za bilo koju informaciju, softver, proizvod/uslugu, koji su dobiveni putem ove web stranice ili drugačije, a proizlazile iz korištenja ove web stranice, zaključenja ugovora i neispunjenje preuzetih obveza.

 

VEZA NA TREĆU STRANICU
Ova web stranica može sadržavati hiperveze prema drugim web stranicama. Takve hiperveze omogućene su samo za pogodnost korisnika ove web stranice.

In capita d.o.o. ne nadzire takve web stranice i nije zadužena niti odgovorna za njihov sadržaj.
In capita d.o.o.  uključenjem hiperveza prema takvim web stranicama ne podrazumijeva bilo koju ovjeru materijala na takvim web stranicama ili bilo koji drugi oblik dogovora s njihovim operaterima.

PRIMJENA PRAVA I SUDSKA NADLEŽNOST

Ova su Pravila i uvjeti sastavljeni u skladu sa zakonima Republike Hrvatske i EEZ-a. 
Korisnik/klijent prihvaća primjenu prava Republike Hrvatske i isključivu nadležnost stvarnog nadležnog suda u Splitu  za sve sporove koji bi proizašli u svezi korištenja ove web stranice. 

PRIHVAĆANJE PRAVILA I UVJETA
Potvrđivanjem oznakom na za to predviđenom mjestu korisnik potvrđuje da je pročitao i razumio te da prihvaća primjenu ovih Pravila i općih uvjeta.

REKLAMACIJA 
Putnik ima pravo prigovora zbog neispunjene ugovorene usluge. Putnik je dužan uložiti pismeni prigovor Agenciji u roku od 8 dana od dana završetka putovanja. Prigovori uloženi nakon isteka roka od 8 dana neće se uzeti u razmatranje. Naglašavamo da je u interesu Putnika da nastupa u dobroj namjeri i iskaže volju za rješavanjem prigovora tijekom putovanja te svoj pismeni prigovor uputi davatelju usluge na licu mjesta (u putničkoj agenciji u odredištu) te od davatelja usluga zatraži pismenu potvrdu da je zaprimio prigovor. Svaki Putnik prigovor podnosi zasebno. Agencija neće uzeti u razmatranje grupne prigovore. Agencija je dužna donijeti pismeno rješenje na prigovor u roku od 14 dana po primitku prigovora i to na način na koji je prigovor zaprimljen (e-mailom, poštom ili osobnom dostavom na koju će biti odgovoreno pismenom pošiljkom s povratnicom). Ako je potrebno radi prikupljanja informacija i provjere navoda iz prigovora, Agencija može odgoditi rok donošenja rješenja za još 14 dana, a o čemu je dužna, u pismenom obliku, obavijestiti putnika podnositelja prigovora. Agencija će rješavati samo one prigovore za koje Putnik dostavi dokaz da je uputio pismeni prigovor davatelju usluge na licu mjesta i da se uzrok nije mogao otkloniti na licu mjesta. Ukoliko je zbog krivnje Agencije došlo do neispunjavanja programa ili dijela usluga, Putnik ima pravo na naknadu u visini stvarne vrijednosti neiskorištenih usluga i ne može obuhvatiti već iskorištene usluge, kao ni cjelokupni iznos aranžmana. Dok Agencija ne donese rješenje, Putnik se odriče posredovanja bilo koje druge osobe, sudske ustanove ili davanja informacija u medije.Ovlašteni agent u Hrvatskoj: 
 In Capita d.o.o. za poslovne usluge i
putnička agencija
Sjedište: 114. brigade 8, HR-21000 Split
info@incapita.hr
Book now: www.incapita.hr

CHECK IN AGENCIJA: 
Gat sv. Duje bb (Trajektni terminal)
T. +385 21352 533
T. +385 21 338 336
F. +385 21 352 482
E. booking@incapita.hr
Incapita 2018